Verkrijgbaar bij

On-line verkoop

Online verkrijgbaar bij Het BiermomentHet Biermoment

Het Biermoment heeft al sinds 2012 een selectie bieren waar de passie van de brouwers vanaf spat! De gediplomeerd bier sommelier weet steeds weer de nieuwste bieren direct uit de lagertank in zijn shop te krijgen. Hij is ook in voor een mooie bier- en spijsproeverij waarbij hij gebruik maakt van zijn contacten bij de zich onderscheidende horeca uit de regio. Hier zijn de bieren van de Graas on-line verkrijgbaar.

Geheimbiertje

Twee enthousiaste jongens zijn geheimbiertje.nl gestart om juist alle kleine en nog onbekende brouwerijen in het zonnetje te zetten. Je kunt op hun site Geheimbiertje.nl mooie bierpakketten laten samenstellen, waarbij via Untappd ook rekening gehouden kan worden met wat je nog niet gedronken hebt. Brouwerij de Graas staat ook natuurlijk ook tussen! Houd ze in de gaten, want ze organiseren regelmatig Bier en Spijs events met hun bijzondere bieren.

Biervaneigenbodem

De Graas bierpakketten zijn nu ook te verkrijgen bij biervaneigenbodem.nl, een site waarop je van alle goede Nederlandse Craft brouwerijen een mooie geschenk te laten opsturen. Je kunt selecteren op provincie, en dus kun je altijd iets lokaals vinden. Van de Graas zijn er drie pakketjes te verkrijgen. Kijk vooral ook naar de andere brouwerijen, er staat vast nog veel meer verrassends op.

Café en restaurant

Café Gij & Ik

Cafe Gij & Ik
In Gemert vindt je het prachtige terras van Gij & Ik met uitzicht op het kasteel. Je kunt er lunchen, dansen en natuurlijk borrelen met op de uitgebreide bier kaart met meer dan 250 bieren en heel veel regionaal. En vanaf oktober ook Graas! Allereerst de Guggut ’n Bietje, maar later vind je er ook de andere Graas bieren op de kaart (vanaf november). Zeker ook een aanrader om er eens op zondag middag te gaan luisteren naar de muziek en genieten van een Graas. Reserveer eens een on-line bierproeverij: superleuk!

Tapperij de Zwaan


Tapperij de Zwaan is een bruisend en veelzijdig café voor jong en oud, gelegen aan de doorgaande weg naast de ingang van Kasteel Heeze. Door deze fantastische ligging in het centrum van Heeze aan de rand van natuurgebieden De Strabrechtse- en de Groote Heide en De Herbertusbossen is De Zwaan een uniek start- en rustpunt voor uw wandel- of fietstochten. En waar je tegenwoordig ook kunt genieten van een glaasje Graas!

Het Walhalla

Misschien wel het høgste publieke geheim is wel Het Walhalla. Op de zesde vloer van gebouw Flux, midden op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven, is men enthousiast geworden over het Graas bier. Graas wordt hier geschonken onder andere door de bekende vikingen Prøttel, Snørke, Kip zønder Køp en Smerøg. En altijd in verbinding met Thor, natuurlijk, waarbij men al genietend een Laplace, Fourier, of discreet een Z transformatie in een handomdraai uitvoert.

Slijterijen

Luc’s Wines and Drinks

verkrijgbaar bij Slijterij Luc's Wines & DrinksGenieten begint bij Luc. Luc hecht er zeer veel waarde aan dat hij zijn klanten goed en adequaat helpt en dat zij tevreden zijn. Luc heeft alle Graas bieren in zijn assortiment. Je kunt bij Luc ook terecht voor een mooie wijn of whiskey proeverij! Zijn winkel ligt aan de Mierloseweg in Helmond.

’t Pijpke


Met een bierstube van 500 bieren is slijterij ’t Pijpke natuurlijk een ‘must go’ voor iedere bierliefhebber. Daarnaast kan je bij ’t Pijpke terecht voor topwijnen, likeuren en single malt whiskey’s. En als ze het niet hebben, kan het vaak worden besteld voor je. Maar voor de Graas fiets je natuurlijk om naar ’t Pijpke als je toch in de buurt bent van de Slegersstraat in Mierlo-Hout!

Druif en Graan

verkrijgbaar bij Slijterij Druif & GraanBij zelfstandige slijterij Druif en Graan in Geldrop vind je een groot assortiment lokale Nederlandse bieren. Er zitten behoorlijk wat bijzondere bieren bij. Voor een goed advies op gebied van bier, wijn en gastronomie en een mooi verhaal kun je bij de enthousiaste slijter terecht. Regelmatig vindt je er proeverijen en mooie acties.

Wijnhuis Deurneverkrijgbaar bij Slijterij 't Wijnhuis Deurne

Ondanks de naam heeft Wijnhuis Deurne een enorm assortiment van meer dan 1000 bieren. Je vindt er in elk geval de Untappd top terug, maar ook een hele verzameling lokale bieren. Zo ook de Mezzenalle en de Ginne Skrik! De enthousiaste medewerkers lopen graag even met je mee voor advies en goede ideeën want de kennis van de bierspecialisten van Wijnhuis Deurne is enorm!

Slijterij Brandewijn

verkrijgbaar bij Slijterij Brandewijn
Bij slijterij Brandewijn aan de Plaetse in Brandevoort kun je nog sneller van Graas genieten, want zij bieden alles gekoeld aan. Ook andere fantastische bieren kun je er vinden, en kun je er de Klèène Douws kopen mocht je iemand anders een plezier willen doen. De enthousiaste medewerkers kunnen je ook een goed advies geven over lekkere cocktails en bijzondere drankjes. En mocht je van whiskey houden…. ik zou het wel weten.

Kroon en Kurk

verkrijgbaar bij Slijterij Kroon & Kurk
Je zult verbaasd staan wat de nieuwe bier en wijnwinkel in Helmond aan de Kerkstraat al meteen bij elkaar verzameld heeft. De eigenaar heeft oog voor bijzonder goede bieren van alle biertypes. Je vindt er ook het hele assortiment Graas bieren. Struinend langs het schap snap je wat er bedoeld wordt met “biercultuur”. De winkel heeft nu al het “Wij doen duurzaam mee” label mogen ontvangen.

Uw Drankspecialist Asten


In deze winkel vind je de échte specialisten op het gebied van bier, wijn en whiskey. Met meer dan maar liefst 1000 verschillende bieren vind je altijd wel iets lekkers. Zo ook het complete assortiment van de Graas. Je kunt er zelfs als ervaren bier drinker terecht voor een goed advies. Wil je een jarige blij maken met een mooie geschenken set, natuurlijk met Graas, dan kun je bij Uw Drankspecialist in Asten terecht.

Het Vloeibaar genot

verkrijgbaar bij Slijterij Het Vloeibaar Genot
De slijterij aan de Kapelstraat in Heeze heeft een uitgebreid assortiment wijnen, whiskeys en bieren. Het hele assortiment Graas is er verkrijgbaar bij Het Vloeibaar Genot. Verder kun je terecht voor party service. De winkel is net verhuist, dus echt weer eens de moeite waard om in de nieuwe winkel te gaan kijken.

Het Biermeisje


“Water is pas lekker als het door de brouwerij is geweest!” zei Ilse het biermeisje. Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn natuurlijk! Het Biermeisje heeft een persoonlijke aanpak op haar webshop. Ze houdt rekening met je Untappd verzameling zodat je verrassingspakket ook echt een verrassingspakket is. Verder heeft ze in Veldhoven een uitgebreide verzameling in haar shop die je zeker een keer moet bezoeken!

Uw Topslijter de Deftige Aap


De nieuwste slijterij in Helmond is gevestigd direct naast Stadsbrouwerij de Deftige Aap. De Stadsbrouwerij kennen we natuurlijk al, het restaurant waar je kunt genieten van heerlijk eten en bijpassende bieren. Bieren van de Stadsbrouwerij de Deftige Aap die direct naast de keuken worden gebrouwen! De slijterij zal binnenkort ook een distilleerderij herbergen… en in de slijterij is het gehele assortiment Graas te koop. En schrijf je in voor de eerste Helmondse whisky!

 

Nog meer mooie bedrijven

Het hof van Huijbers

Terug naar de oorsprong: hier komen de Regina kersen van de Krek wa’k Suuk vandaan! Het hof van Huijbers heeft zich al 25 jaar gespecialiseerd in de kweek van asperges en kersen. Als je nu echt de goede wil hebben, moet je hier zijn. Verder is er een mooie winkel met streekproducten en producten die gemaakt zijn van wat het Hof te bieden heeft. En natuurlijk is de Mierlose Zwarte alleen al een bezoek waard!

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen, wil je meedoen of heb je een goed idee? Laat het ons weten! Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×