Eerlijk Helmonds craft bier

Eerlijk Helmonds craft bier

Hoe breng je mensen Mezzenalle onbezorgd tot genieten en daarbij ook nog iets positiefs voor de wereld doen? Hoe kun je van je biertje genieten en gelijk een ander helpen? Hoe maak je een statement en dat me Ginne Skrik? Al lange tijd is er behoefte aan eerlijk Helmonds craft bier. Wij gebruiken geen rare ingrediënten die niet in bier thuishoren, en we gebruiken zoveel mogelijk lokaal geteelde materialen. Daarom is ons bier ook Vegan….

Craft bier verbindt!

Brouwerij de Graas is een nieuwe brouwerij in Helmond. Bier verbindt. De nieuwe brouwerij in Helmond zet zich in voor het samen genieten, samen kunnen we alles aan. We helpen graag, we luisteren graag naar elkaar. Eerlijk Helmonds craft bier is de verbindende factor in onze brouwerij in Helmond. Bij Brouwerij de Graas is iedereen welkom en wordt niemand uitgesloten.

Een nieuwe craft brouwerij in Helmond

Voorlopig huren we nog even de brouwcapaciteit van andere brouwerijen, maar daar gaat snel verandering in komen. De bedoeling is om in Helmond een echte nieuwe brouwerij op te richten, waar we steeds iets nieuws, steeds anders en steeds betere bieren te gaan maken. We gaan ervoor om regionale producten te gebruiken, en een regionale markt voor onze bieren aan te spreken. Soms worden de ingrediënten zelfs op het terrein van de brouwerij geteelt.

Brouwerij de Graas met alle eerlijke bieren op Untappd

Je kunt onze bieren op Untappd terugvinden. Zelfs onze voorlopers van de huidige bieren die in de Graas gebrouwen zijn kun je hier terugvinden. Dat zijn er nu al 39! Vanaf 2014 brouwen wij al (h)eerlijke biertjes in de Graas, check maar eens welke dat allemaal zijn. Sommige zijn geëvolueerd in mooie en unieke bieren, die nu ook commercieel te koop zijn.

Wessel aan het werk met Helmonds craft bier van brouwerij de Graas

Wij brouwen onze Mezzenalle in de Weerter Stadsbrouwerij

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen, wil je meedoen of heb je een goed idee? Laat het ons weten! Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×