De brouwerij

Ons bier is spannend en verrassend. We spreken de echte bier avonturier aan, die samen met anderen geniet van zijn bier zonder daarbij de wereld om hem heen te vergeten. Hij is zich bewust van wat hij drinkt. We richten ons op de regionale markt rond Helmond en we gebruiken zoveel mogelijk regionale producten. Daarbij proberen we grote impact te maken met een kleine footprint.

fles

Onze bieren

Zijn op een eerlijke en een ambachtelijke manier gemaakt. We kennen de grondstoffen. We weten wat er voor nodig is. Iedere keer anders, iedere keer nieuw, iedere keer beter.

tab

Onze klanten

Zijn de bier avonturiers. Ze zijn zich bewust van wat ze drinken en eten, en zijn zich bewust van de wereld om hun heen. Iedereen mag meedoen.

brouwerij

De brouwerij

De installatie hebben we nog niet, maar die komt er wel. Modern, met een kleine footprint en een gezonde bedrijfsvoering. We brouwen voor ons, voor jullie en voor anderen.

Brouwen en bier brengt mensen bij elkaar. Dat hebben we nodig!

- Wessel

Bijzondere bieren voor de avonturier

Regionale producten voor een regionale markt

Zo klein mogelijke footprint en onbezorgd genieten

Wie zijn wij?

Brouwen is leuk. Dat is het allerbelangrijkste uitgangspunt van onze brouwerij. Bier is een mooi product, omdat het mensen bij elkaar brengt. Onder het genot van een biertje worden verschillen kleiner. Iedereen mag meedoen! Problemen worden kleiner doordat bier het gesprek op gang brengt. Oplossingen worden bedacht onder het genot van een biertje.

Avontuur

Op zoek gaan naar nieuwe bieren is als een avontuur. De liefhebbers drinken nooit hetzelfde, maar zoeken steeds iets anders. Zij gaan voor de kwaliteit van het product, maar gaan daarbij verder dan het smaakje. Ze willen weten wat ze drinken. Bierliefhebbers willen weten wie het maakt. Ze willen weten hoe het gemaakt wordt. En ze zijn zich bewust van het ambacht, de noeste arbeid, de liefde die in het product zit en waarderen dat.

Zorgeloos

De liefhebbers willen genieten, maar niet ten koste van alles. Ze zijn zich bewust van de wereld en hoe wij ermee omgaan. Ze willen weten hoe de liefde voor de wereld in het product verwerkt zit. Liefde voor de natuur, liefde voor de mensen om hen heen. Kleine footprint dus, samen iets goeds doen, en toch impact maken zijn belangrijk.

Brouwerij de Graas

Brouwerij de Graas stelt dat zij mensen wil laten genieten, samenkomen, problemen overwinnen en daarbij een kleine bijdrage leveren aan de verbetering van onze wereld. Wij geloven dat het kan want je kan een mooi product neerzetten en impact maken. Impact is immers belangrijker dan groei. Goed doen is belangrijker dan winst. Fun is belangrijker dan zaken.

Doelen

We zijn een brouwerij in oprichting. Voorlopig werken we dus met andere brouwerijen die hun vak verstaan om samen ons bier te brouwen. We willen een brouwerij opzetten die duurzaam kan bestaan, en met een goed product. Volgens de moderne standaarden zoals nagestreefd door de Verenigde Naties (SDG). Om in drie jaar na oprichting het B Corp certificaat te kunnen behalen.

Doe je mee?

Wij zoeken mensen, gepokt en gemazeld in het normale leven om een brouwerij neer te zetten die dit kan. Laat van je horen! Er is veel te doen, en dat is supergaaf!

Benieuwd naar onze bieren?

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen, wil je meedoen of heb je een goed idee? Laat het ons weten! Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×