Lekker Ding 10 Sept.

Drie nieuwe bieren op Lekker Ding!

Brouwerij de Graas is ook dit jaar weer op Lekker Ding bij het Kasteel van Deurne op zaterdag 10 september. We hebben maar liefst drie primeurs van de tap!

Hoe doede gij da?

Tja dat zou je wel willen weten. Het is een kruidig blond geworden, niet zoet maar lekker pittig. Toch heeft ij een hele vriendelijke nasmaak van bloemen en de geur van kruiden en gist.

Mezzenalle Rosé

De terrasvriendelijke versie van onze Mezzenalle Champagne Brut. Weer met druivensap, heerlijk veel fruit, niet te zoet en niet te zwaar. Een heerlijk terras bier!

Krek wa’k Suuk

Jawel hoor daar is-ie weer. Ditmaal als mooie porter met een hele oogst aan Zwarte Mierlose kers dit keer. Een prachtig bon-bonneke dat heerlijk smaak als toetje en bij de koffie.

We zien je op Lekker Ding!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen, wil je meedoen of heb je een goed idee? Laat het ons weten! Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×