Onze bieren

Brouwen is leuk! Nieuwe bieren bedenken en steeds de kwaliteit verbeteren. Subtiele en verrassende smaken. Steeds anders, steeds nieuw, steeds beter.

Lokaal

De bieren van onze brouwerij zijn altijd bijzonder. Wij houden van brouwen en experimenteren regelmatig met nieuwe smaken. We willen weten wat we in ons bier stoppen en we maken graag gebruik van lokaal geteelde ingrediënten. Liever kersen uit Mierlo dan kersen uit Italië. Liever gerst uit Bakel dan gerst uit Duitsland. Liever hop uit Wilbertsoord dan hop uit Nieuw Zeeland.

Eerlijk

Bier is een eeuwenoud product dat al die tijd op vergelijkbare manier gemaakt wordt. Waarom zouden we dat veranderen? We stoppen alleen natuurlijke ingrediënten in ons bier. We willen net zo veel liefde in ons bier stoppen, als de makers van onze ingrediënten dat hebben gedaan in hun product.

Brouwerijen

Zolang wij niet onze eigen ketels hebben, brouwen we ons bier bij andere brouwerijen.

Brouwerij Holevoort


De buurman. Het bij de brouwerij verbouwde gerst wordt op een duurzame manier verwerkt tot een zeer hoogwaardige mout, wat je proeft in het bier. Verder is er een hopveld van 1,5 ha waar in september diverse soorten geoogst worden. Ook het water wordt direct ter plaatse direct achter de peelrandbreuk opgepompt. De vakmensen van Holevoort helpen ons met meedenken en opschalen van onze proefbrouwsels en brouwen de 500 en 1000 liter batches.

Brouwerij Bolschout


De strak ingerichte brouwerij van Bolschout wordt door Sam de Bolle gerund en draait de 200 L batches voor ons. Sam, die zelf brouwers traint in het vak, denkt mee en maakt onze spannende experimentele bieren toegankelijk voor het grote publiek. De brouwerij levert zelf ook prijswinnaars onder eigen label.

Weerter Stadsbrouwerij


In Weert mogen we zelf aan de kranen en kunnen we zelf aan de slag met onze bieren. Met vakkundige begeleiding brouwen onze bieren in 1000 L batches en bottelen we zelf. Hier lopen meer vakkundige brouwers rond, die altijd behulpzaam hun ideeën delen en altijd in zijn voor een proefsessie en met tips. Ook de brouwschuur brengt veel eigen bier onder dit label op de markt.

Duurzaam

Genieten zonder zorgen. We hoeven de wereld niet te belasten met ons genot. We houden zoveel mogelijk rekening met natuurlijke materialen en dus ook voor onze verpakkingen.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen, wil je meedoen of heb je een goed idee? Laat het ons weten! Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×